CV

Erfarenheter

Jag har arbetat med reklam- och designuppdrag i över trettio år med tonvikt på grafisk formgivning/produktion samt illustrationsuppdrag och har haft förmånen att få ha ett brett ansvar för kunderna. Dessa har jag personligen hjälpt från idélösningar till färdig produktion av bland annat förpackningar, annonser, broschyrer, logotyper/grafisk grundprofil, illustrationer, copy/textarbete med mera.

Datakunskaper

Arbetar dagligen i InDesign, Illustrator och Photoshop.

Kort historik

2013- Firma i egen regi – Owe Lundquist

2008-2013   Miller Graphics Scandinavia AB

– har ingått i Miller Graphics ledningsgrupp i Norrköping.

1998-2008   Miller Graphics Norrköping AB

1993-1998   Langers Kliché & Offset AB

1988-1993   Rosenlew Emballage AB

1984-1988   Teno AB

1980-1984   Ryno Reklam (familjeföretag drivet av min far – behjälplig fram till 2005)

 

Sagt om mig

Kunder

 ”Med sin suveräna service och säkra känsla för formerna har Owe genom alla år varit mitt trogna stöd vid framtagningen av förpackningar.”

Pia Holmberg, Senior Product & Garden Specialist på Hasselfors Garden AB.

 

 

  

”Jag har i min roll som tidigare informationschef/regionchef på Sydkraft/E.ON haft nöjet att samarbeta med Owe Lundquist i uppdrag som handlat om illustrationer till olika trycksaker. Det har varit broschyrer, tavlor och annonser bl.a. Owe Lundquist är lyhörd och kreativ och levererar inom satta tidsramar. Hans illustrationer har en egen stil som jag har uppskattat genom åren. Att jobba med tekniska lösningar kräver att man sätter sig in i funktioner och processer, vilket Owe har förmågan att göra. Jag ger honom de varmaste rekommendationerna.”

Ewa Grönwall, tidigare näringslivschef Söderköpings kommun.

 

 

”Vi har i vårt samarbete med Owe Lundqvist, på Miller Graphics, haft ett fantastiskt bra samarbete under flera år. Owe har med sina enormt breda och djupa kunskaper en spetskompetens som få besitter, och vi vet vad vi talar om eftersom vi har haft många andra leverantörer i branschen i många år. Vi anser att Owe är den ”allra bäste” samarbetspartnern på marknaden eftersom han innehar egenskaper såsom att vara mycket trovärdig, enormt engagerad för sin uppgift, humoristisk, noggrann och inte minst enormt kreativ. Owe brinner för sin uppgift och vi, som uppdragsgivare, känner varje gång att Owe har ett genuint intresse för att vi som kund ska känna oss tillfredsställda från allra första stund i samarbetet till att det aktuella projektet är producerat i färdigt skick.”

Mats Olzon & Eva Olsson, Åkes Äkta Hönökakor AB

 

Chefer

”Owe Lundquist har under många år arbetat på ett engagerat och målmedvetet vis åt Miller Graphics. Owes arbetsuppgifter har i huvudsak bestått i att skapa säljande förpackningar i samråd med våra kunder samt att arbeta med vårt företags interna grafiska kommunikation.

Owe har även deltagit i säljbesök hos blivande kunder och har med sin öppna, vänliga och lyssnande förmåga lätt för att skapa kontakter som består. Bland vår personal ses Owe som vänlig och omtyckt samt en mycket god arbetskamrat. Vi vill från Miller Graphics ge Owe våra bästa rekommendationer.”

Mikael Eriksson, tidigare VD Miller Graphics Scandinavia AB.

 

 

”Owe är en enormt kreativ och noggrann person kombinerat med utvecklat affärssinne och en väldigt hög teamkänsla. Owe är en självgående person med hög integritet som lätt får människor med sig. Ärlighet och starkt fokus på uppgiften till hands är också styrkor hos Owe. Jag kan varmt rekommendera Owe till en framtida arbetsgivare.”

Niclas Eriksson, tidigare sälj- och marknadschef Miller Graphics Scandinavia AB.

 

 

 

”Owe Lundquist var anställd på ateljen på Teno (senare Rosenlew) under tiden 1984 till 1993.

Arbetet på ateljen bestod av att bistå säljare och kunder med idéer och förslag till tryck på företagets industriprodukter och bärkassar samt att färdigställa original. Owe arbetade med alla förekommande arbetsuppgifter på ateljen. Owe hade en särskilt bra förmåga att kunna ha kontakt med säljare och kunder på ett både trevligt, socialt och mycket kreativt sätt. Hans glada humör och lättsamma men samtidigt försynta sätt gjorde att alla trivdes tillsammans med Owe.

I sin yrkesutövning var han mycket skicklig och kunde göra kunderna nöjda. Undertecknad som ansvarig för ateljen har bara positiva saker att säga om Owe, både vad gäller hans yrkesskicklighet och samarbetet med Owe. Undertecknad kan därför varmt rekommendera honom till ny anställning i hans yrke, och om situationen uppstod, skulle ingen tvekan finnas i att anställa honom igen.”

Leif Gustavsson, tidigare ateljéchef på Teno AB samt Rosenlew AB.

Övrigt

Svenska: är mitt modersmål.

Engelska: har goda kunskaper i tal och skrift.

Jag har B-körkort