Owe Lundquist

Owe

Jag har arbetat med reklam- och designuppdrag i över trettio år med tonvikt på grafisk formgivning/produktion samt illustrationsuppdrag och har haft förmånen att få ha ett brett ansvar för kunderna. Dessa har jag personligen hjälpt från idélösningar till färdig produktion av bland annat förpackningar, annonser, broschyrer, logotyper/grafisk grundprofil, illustrationer, copy/textarbete med mera.

Jag är född i Stockholm och lever sedan femton års ålder i Norrköping. Jag bor sedan 2005 i villa med min fru Kerstin och har ett rött sommartorp med vita knutar vid Bråvikens norra strand. Där tillbringar vi så mycket tid vi kan med goda vänner och med sköna stunder i svamp- och blåbärsskog eller vid bryggan. Ritblock och staffli finns alltid i min absoluta närhet eftersom fingrarna till min glädje aldrig vill sluta klia.